Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Yapı maliyetlerindeki artworkışla beraber yaşanan usta sorunları klasik villa modellerine sahip olmak isteyenleri arayışa yöneltti.

Prefabrik evler, fabrika ortamında önceden üretilen parçaların inşaat alanında hızlı ve kolay bir şekilde monte edilmesiyle oluşturulur. Bu yapılar, geleneksel inşaat tekniklerine kıyasla daha hızlı tamamlanır ve maliyet açısından daha etkilidir.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Taban alanı 102 m2 olan İkiz prefabrik ev modeli, modern bir tasarım ile şık ve konforlu bir yaşam alanı sunar. 3 yatak odası ve geniş bir oturma odası ile ev, geniş ailelerin ve arkadaş gruplarının keyifle vakit geçirebileceği bir mekan haline gelir.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve programına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç prefabrik ev duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik yapılar ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Prefabrik yapılar 7,five şiddetinde depreme ve 80km/saat hızında esen bir rüzgara dayanıklıdır. Prefabrik yapıları gideceği yerin iklim koşullarını dikkate alarak Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde kullanıma uygun olarak üretmekteyiz.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en uygun fiyatlarla lüks konut sahibi olmanın prefabrik ev modelleri kazançlarını yaşatır.

This website is using a protection assistance to safeguard alone from on the web assaults. The motion you merely done activated the security Remedy. There are many actions that can result in this block including publishing a particular term or phrase, a SQL command or malformed info.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde prefabrik ev modelleri standart olarak dış duvar 10 cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da ten cm kalınlıkta paneller prefabrik ev tercih edilebilir.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile ninety km/s rüzgar prefabrik ev modelleri hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Report this wiki page